Metselwerken / Gevelrenovatie

Metselwerken

Schaap Metsel- en Luchtgombedrijf is gespecialiseerd in metselwerken zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om gevelrenovatie, het metselen van een binnen muur of een schoonwerk buitenmuur, wij weten precies wat we moeten doen. Heeft U metselwerk te doen dan kunnen we door middel van een vrijblijvend bezoek bespreken wat uw wensen zijn en daar een prijsopgave voor doen. Het kan gaan over een simpel tuinmuurtje tot aan vlechtwerk in een voorgevel.

Gevelrenovatie

Bij gevelrenovatie, worden de voegen verwijderd door middel van hak en slijpwerk. De gevel wordt nadien gereinigd, dit kan op diversen manieren. In later stadium als de gevel genoeg gedroogd is wordt de gevel voorzien van bijvoorbeeld een snijvoeg. Indien de klant dat wenst, kunnen we de muren ook impregneren. Dit als voordeel dat de muur water afstotend wordt en ademend blijft. Diversen voegen zijn; platvol, schaduwvoeg, snijvoeg of knipvoeg. Wij informeren u er graag over.

Voegwerk uitslag,

Helaas gebeuren dit soort uit bloedingen ook. Al lang wordt hier onderzoek na gedaan en is men er nog steeds niet met elkaar eens over de oorzaak. Bij witte aanslag kunt u het zout proeven wat er uit komt. Meestal verdwijnt het weer, anders zijn er oplossingen voor die we met u kunnen bespreken. Voor meer foto`s bezoekt U onze Facebookpagina, https://www.facebook.com/SchaapMetselwerken/

Neem contact met ons op

Klik hier voor onze contactgegevens

Bel: +31 6 655797822